Lembaga Pembangunan Langkawi

Iklan Mengenai Jawatan Kosong Terbuka di Lembaga Pembangunan Langkawi  
Lembaga Pembangunan Langkawi mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berkelayakan dan beminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Lembaga Pembangunan Langkawi 2017 seperti dibawah :


Lembaga Pembangunan Langkawi

Jawatan :

1. PEGAWAI UNDANG - UNDANG L52


PERMOHONAN
Untuk memohon jawatan di atas, borang-borang permohonan boleh didapati dengan melayari laman www.lada.gov.my

Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan termasuk salinan sijil ujian lisan Bahasa Melayu (SPM) dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan. Calon perlu mengemukakan resume dan gaji yang dipohon ke alamat emel jobs@lada.gov.my.

Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:-

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

Sila pastikan maklumat anda di dalam sistem telah dikemaskini. Hanya pemohon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk urusan temuduga seterusnya. Semoga berjaya.


LOKASI / NEGERI : KEDAH
TARIKH TUTUP : 24 SEPTEMBER 2017

Sila Kongsi :

Langgan Jawatan Kosong Ke Email :

0 Response to "Lembaga Pembangunan Langkawi"

Post a Comment