Majlis Perbandaran Kajang MPKJ - Gaji RM1,352 - RM4,003

Iklan Mengenai Jawatan Kosong Terbuka di Majlis Perbandaran Kajang MPKJ 
Majlis Perbandaran Kajang MPKJ mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berkelayakan dan beminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Majlis Perbandaran Kajang MPKJ 2017 seperti dibawah :


Majlis Perbandaran Kajang MPKJ

Jawatan :

1. PEMBANTU TADBIR P/O N19


PERMOHONAN
Untuk memohon jawatan di atas,Borang permohonan boleh dimuat turun dari laman web mpkj.gov. Borang permohonan hendaklah disertakan bersama dokumen tersebut :

a) Salinan Kad Pengenalan
b) Sijil Kelahiran
c) Sijil-sijil Persekolahan
d) Sekeping Gambar Berukuran Pasport

Setiap Salinan Sijil/Dokumen hendaklah DISAHKAN oleh Pegawai Kerajaan (Kumpulan Pengurusan & Profesional) / Pengetua Sekolah / Wakil Rakyat /Penghulu / Ketua Kampung. Bagi pegawai yang sedang berkhidmat dengan Perkhidmatan Awam, permohonan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am 21 dan Bab ‘A’ 1973 dan menyertakan bersama - sama KenyataanPerkhidmatan yang dikemaskini dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan.

Semua dokumen hendaklah dikepilkan dengan kemas bagi mengelakkan keciciran / kehilangan dokumen. Nama jawatan yang dipohon hendaklah dicatat di sebelah kiri atas sampul surat. BORANG PERMOHONAN YANG TIDAK LENGKAP DIISI / TIDAK MEMENUHI SYARAT AKAN DITOLAK. Satu borang adalah untuk satu jawatan sahaja.

Hanya calon yang disenarai pendek sahaja layak dipanggil temuduga.Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya. Tiada makluman bersurat akan dikeluarkan oleh pihak Majlis Perbandaran Kajang. 


LOKASI / NEGERI : SELANGOR
TARIKH TUTUP : 23 APRIL 2017

Sila Kongsi :

Langgan Jawatan Kosong Ke Email :

0 Response to "Majlis Perbandaran Kajang MPKJ - Gaji RM1,352 - RM4,003"

Post a Comment