Perbendaharaan Negeri Johor PNJ - Gaji RM1,353 - RM9,585

Iklan Mengenai Jawatan Kosong Terbuka di Perbendaharaan Negeri Johor
Perbendaharaan Negeri Johor mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berkelayakan dan beminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Perbendaharaan Negeri Johor 2016 seperti dibawah :


Perbendaharaan Negeri Johor

Jawatan :

1. AKAUNTAN WA41

2. PENOLONG AKAUNTAN W29
3. PEMBANTU AKAUNTAN W19

PERMOHONAN
Permohonan hendaklah menggunakan Borang PKNJ(T)01 yang asal yang boleh didapati dengan mengemukakan sampul surat berukuran 10cm x 23cm yang beralamat sendiri dan bersetem RM1.00 atau mengambil sendiri di kaunter Pejabat Perbendaharaan Negeri Johor atau layari laman sesawang Perbendaharaan Negeri Johor.

Pegawai-Pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat mestilah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab A Bil. 21 dan pastikan Laporan Penilaian Prestasi dan Penyata Perkhidmatan yang kemaskini disertakan bersama.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah disertakan dengan sekeping gambar terbaru berukuran pasport dan salinan diakui sah dokumen-dokumen berikut:
   1) Sijil Kelahiran
   2) Kad Pengenalan
   3) Sijil Persekolahan/Diploma/Ijazah/Berhenti Sekolah
   4) Lain-lain Surat Akuan

Sila nyatakan Jawataan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat pemohon. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke alamat :-

Pegawai Kewangan Negeri
Pejabat Perbendaharaan Negeri Johor,
Aras 2, Bangunan Dato’ Jaafar Muhammad
Pusat Pentadbiran Kota Iskandar,
79592 Iskandar Puteri, Johor Darul Ta’zim.

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temudaga. Permohonanyang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka TIDAK BERJAYA.

LOKASI / NEGERI : JOHOR
TARIKH TUTUP : 29 DISEMBER 2016

IKLAN PENUH JAWATAN

Sila Kongsi :

Langgan Jawatan Kosong Ke Email :

0 Response to "Perbendaharaan Negeri Johor PNJ - Gaji RM1,353 - RM9,585"

Post a Comment