Lembaga Boya & Api Sarawak - Gaji RM1,498 - RM5,678

Iklan Mengenai Jawatan Kosong Terbuka di Lembaga Boya dan Api Sarawak
Lembaga Boya dan Api Sarawak mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berkelayakan dan beminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Lembaga Boya dan Api Sarawak 2016 seperti dibawah :

Lembaga Boya & Air Sarawak

Jawatan :

1. PENOLONG AKAUNTAN W29


PERMOHONAN
Borang permohonan boleh didapati daripada Unit Kewangan, (Blok A tingkat bawah) Ibu Pejabat Jabatan Laut Wilayah Sarawak di Jalan Utama, Tanah Puteh, Kuching, atau ianya boleh di dimuat turun dari Laman web Jabatan Laut Wilayah Sarawak.

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan gambar berukuran passport, termasuk salinan kad pengenalan, sijil-sijil persekolahan, dan telah diakui sah oleh pegawai-pegawai awam peringkat kanan gred 29 dan ke atas. Dokumen-dokumen ini tidak akan dikembalikan.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah di hantar kepada:

PENGARAH LAUT WILAYAH SARAWAK, 
LOT 683, JALAN UTAMA, 
TANAH PUTEH, 
93619 KUCHING,

Permohonan yang lewat diterima, tidak lengkap atau tidak memenuhi syarat-syarat seperti di atas tidak akan dipertimbangkan. Hanya pemohon-pemohon yang benar berkelayakan dan setelah ditapis akan dihubungi. Sekiranya pemohon-pemohon tidak dihubungi dalam tempoh masa tiga (3) bulan dari tarikh Iklan ini ditutup, maka permohonan itu dianggap tidak berjaya. Pemohon-pemohon yang berjaya setelah ditapis dan disenarai pendek, akan dihubungi untuk ujian komputer sebelum ditemuduga. Ini dilakukan pada hari yang sama. 

LOKASI / NEGERI : SARAWAK
TARIKH TUTUP : 13 JANUARI 2017

IKLAN PENUH JAWATAN

Sila Kongsi :

Langgan Jawatan Kosong Ke Email :

0 Response to "Lembaga Boya & Api Sarawak - Gaji RM1,498 - RM5,678"

Post a Comment